529 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapeieiwitgedroogde gistgistkaneelmaïzenamelkolieolijfoliepeperpoedersuikerpure chocoladeroomslagroomsuikertarwebloemvanillesuikervolle melkzonnebloemolie
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Semifreddo

Ingrediënten:
amaretti, appels, bloem, citroen, eierdooiers, eieren, kristalsuiker, slagroom, water, witte wijn en zout

Soort:
zoet / koek en gebak / ijs
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Paris-Brest

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, poedersuiker, suikeramandelen in poedervorm, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Vlaams appeltaartjes

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelpoeder, appels, bloem, blonde cassonadesuiker, boter, broyage, donkere cassonadesuiker, eierdooier, eieren, kaneel, kristalsuiker, toervetstof, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Bretoense zandtaartjes

Ingrediënten:
bakpoeder, banketbakkersroom, bloem, boter, eierdooier, kristalsuiker, lichtbruine suiker, maagzout, marsepein, vanille-essence, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Faux Poached Egg

Ingrediënten:
alginaat, calciumlactaat, gepasteuriseerde eidooier, gruyèrewater, iota carrageen, johannesbroodpitmeel, room, spekvet, suiker, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Koffiesoesjes

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooiers, eieren, glucose, koffie-extract, kristalsuiker, melk, oploskoffie-extract, suikerklontjes, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Abrikozen-kokosvlaai

Ingrediënten:
abrikozen uit blik, amandelschilfers, banketbakkersroom, bloem, bloemsuiker, boter, broyage, ei, eierdooier, eiwit, kokosnootvruchtvlees, gist, kristalsuiker, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Chocoladesoesjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, eierdooiers, eieren, glucose, kristalsuiker, melk, pure chocolade, suikerklontjes, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak / chocolade
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Buchaars brood

Ingrediënten:
ei, harde witte bloem, kristalsuiker, nigellazaad, sesamzaad, gist, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Muffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eieren, kristalsuiker, sojaolie, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / beslag/deeg
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Croissants & chocoladebroodjes

Ingrediënten:
boter, chocolade, eidooier, gist, suiker, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Uni with Whipped Tofu and Tapioca

Ingrediënten:
appelsap, eidooierpoeder, kroepoek, gepofte rijst, sesamzaad, bonito, nori zeewierpoeder, suiker, vlierbloesemsiroop, water, xanthaangom, yuzukosho, yuzusap, zachte tofu, zee-egeltongetjes, zout en zwarte tapiocaparels

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Soesjestaart

Ingrediënten:
amandelpoeder, azijn, bloem, boter, eierdooiers, eieren, kirsch, kristalsuiker, melk, poedersuiker, rum, suikerbonen, suikerklontjes, water en zout

Soort:
koek en gebak
Haal meer recepten op...