Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Masala bangra - Haring indiaase stijl
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroen, citroensap, gember, haring, knoflook, korianderzaad, kurkuma, olie, ui en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, chilipeper, gemalen komijn, gember, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, limoen, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode ui, tomaat, ui, vissaus, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Amuse / diner uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak: