Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Lamsbout met oregano & citroen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, citroensap, gedroogde oregano, lamsbout en olijfolie
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit The naked chef:
Recept uit Anatolië:
Recept uit Margriet kookboek: