Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Gebakken gezouten kabeljauw
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, citroensap, gezouten kabeljauw, knoflook, laurier en olijfolie
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, champignon, citroen, droge witte wijn, ei, kerrie, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, tong, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwezerik |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Lunch uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: