Recept uit Sous vide:
Roomsaus
- Ingrediënten:
- beurre manié, citroensap, room, ui, geel en zwezerik, kooknat van
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Lunch / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / voorgerecht uit Mexicaans koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: