Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Bijgerecht uit Zuur:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Spis:
Recept uit Spis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit The big green egg book:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi: