Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Voorgekookte groente in boter of olie met gehakte tuinkruiden
- Ingrediënten:
- boter, groente, olie en tuinkruiden
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit L'Art de la table: