Recept uit De Urban Cook:
Portugese Varkensbuik Met Schelpen
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, varkensbuik, venusschelpen en vermout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Twaalf maanden lekker eten: