Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding vis uit de oven
- Ingrediënten:
- bouillon, kruiden, kruidenboter, specerijen, vis en wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, kippenfond, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, venkel, visbouillon, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Rijst & risotto:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier: