Recept uit De pastabijbel:
Roze en groene farfalle
- Ingrediënten:
- boter, courgette, crème fraîche, droge witte wijn, farfalle, garnaal, lente ui, marjoraan, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte peper, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje: