571 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloemboterbruine basterdsuikerbruine suikercitroencitroenraspcitroensapcitroenschileieidooiergemalen kaneelgisthoningkaneelstokjekristalsuikermaïzenanootmuskaatpoedersuikerslagroomvanillesuikerwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Drinken uit Verrot lekker:

Bataatprik

Ingrediënten:
anijspoeder, citroen, gember, kaneel, karnemelk, suiker en zoete aardappel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht uit Fresh en light:

Basisbananenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, banaan, bruine basterdsuiker, ei, kaneel, karnemelk, plantaardige olie, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht uit Casa Moro:

Rijstpudding - arroz con leche

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, melk, paprijst en sinaasappelschil

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Couscous sucré 'seffa' - Zoete couscous

Ingrediënten:
arachideolie, arganolie, boter, couscous, donkere rozijnen, gele rozijnen, kaneel, karnemelk, melk, poedersuiker en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Zoete couscous met saffraan en oranjebloesem

Ingrediënten:
arachideolie, arganolie, boter, couscous, donkere rozijnen, gele rozijnen, kaneel, karnemelk, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, saffraan en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Braziliaanse tranendonuts

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cachaca, ei, kaneel, karnemelk, lichtbruine suiker, lichte rum, limoen, pure chocolade, rietsuiker, sinaasappel, single cream, slagroom en zonnebloemolie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht uit Fresh en light:

Perentaart

Ingrediënten:
agavesiroop, ahornsiroop, amandelmeel, bakpoeder, boter, citroenschil, ei, handpeer, kaneel, karnemelk, ruwe suiker, vanillericotta en volkorenbloem

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Diner / nagerecht uit Fresh en light:

Schoenlapperstaart met gemengde bosvruchten

Ingrediënten:
amandelmeel, appel, bakpoeder, bosvruchten, boter, fijne havervlokken, fijne kristalsuiker, kaneel, karnemelk, maïzena, suiker, volkorenbloem en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:

Sticky cinnamon scones

Ingrediënten:
boter, ei, kaneel, karnemelk, noten, rozijnen, suiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kletskoppen

Ingrediënten:
amandel, witte basterdsuiker, kaneel, melk, boter en zeeuwse bloem

Soort:
brood en broodgerecht
Haal meer recepten op...