Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Paté van Foie Gras "Strassbourg"
- Ingrediënten:
- briochedeeg, cognac, eidooier, ganzenvet, kaneel, kruidnagel, madeira, nootmuskaat, port, foie gras, truffel en varkensfilet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, ei, gemalen kaneel, gember, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruiden, kruidnagel, melk, olijfolie, peper, piment, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Smart BBQ:
Recept uit Spice Wise:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Alles over kool:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / basisrecept / traktatie uit De dikke vegetariër:
Recept uit India:
Recept uit Melk & dadels:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Ontbijt / bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Smart BBQ:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit India:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Dikke van Dam:
Basisrecept uit Spice Wise:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit La Mère Brazier: