Baharat

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 197 in De Dikke van Dam .

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Speculaaskruiden

Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Homemade Speculaaskruiden

Een recept uit Anouk

Garam masala

Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Appeltaartspecerijen

Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise