Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lamb Ragout with Prunes - Lamsragout met pruimen
- Ingrediënten:
- boter, kaneelstokjes, lamsschouder, suiker, ui, zout en zwarte pruimen
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, brood, bruine suiker, citroen, citroensap, gember, kaneel, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, rundvlees, tijm, ui, vlees, water, wortel, yoghurt, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch uit Raapsteeltje:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken: