339 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroensapeikippenbouillonknoflooklamsboutlamsgehaktlamsschoudermelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselierozemarijntijmtomaattomatenpureeuivleeswaterwortelzoutzuivelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Lamsvlees met paddenstoelen - agnello ai funghi

Ingrediënten:
boter, eekhoorntjesbrood, knoflook, lamsschouder, olijfolie, peper, porcini, slagroom, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Dushpra - zoete dumplings met kersen en lamsvlees

Ingrediënten:
boter, dragon, ei, gedroogde zure kersen, harde bloem, kaneelstokje, kersen, kikkererwten, knoflook, lamsschenkel, munt, steranijs, ui, water, zoete kruidenmix, zout en zure kersenjam

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Turkse ravioli met pittig lamsvlees en yoghurt - manti

Ingrediënten:
boter, chilipepervlokken, ei, gemalen komijn, griekse yoghurt, harde tarwebloem, kaneel, kippenbouillon, knoflook, rode puntpaprika, lamsgehakt, munt, oregano, paprikapoeder, piment, ui, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / buffet uit Brits bakboek:

Mince pies met vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / koek en gebak
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:

Zoete lampastei - sweet lamb pie

Ingrediënten:
artisjokhart, berberisbessen, bloem, boter, citroensap, druiven, ei, eigeel, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kruidnagel, krenten, lamsbout, lamsgehakt, lamsvlees, melk, nootmuskaat, patentbloem, reuzel, verse peterselie, water, witte suiker, witte wijn, zeezout, zoete aardappel, zuurbessen en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
lamsvlees / pastei
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Lamsragout met voorjaarsgroenten - navarin printanier

Ingrediënten:
bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwten, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamsborst, lamshals, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, meiknolletjes, olie, peper, suiker, tomaat, verse kervel, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gebakken kibbee met pijnboompitvulling - kibbee saneeyeh

Ingrediënten:
boter, fijne bulgur, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen piment, ijswater, lamsgehakt, mager lamsvlees, mager rundvlees, olijfolie, pijnboompitten, ui, versgemalen zwarte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees / Syrisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Pilaf in filo - yufkali pilav

Ingrediënten:
amandel, boter, filodeeg, gemalen kaneel, gemalen kardemom, gemalen piment, kip, lamsvlees, langkorrelige rijst, peperkorrel, ui, versgemalen zwarte peper, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige taarten, pasteien en pizza’s / gevogelte / lamsvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Soweeta - Tarwe met vlees

Ingrediënten:
geklaarde boter, gemalen korianderzaad, gemberwortel, hele tarwekorrels, mager lamsvlees, melk, rode chilipepers, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / lamsvlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Hartige freekehsoep

Ingrediënten:
freekeh, gemberpoeder, koriander, lamsvlees, olijfolie, peper, ras el hanout, roomboter, tomaat, tuinkruidenbouillon, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...