Patlican kebabi - Aubergine-kebab

Je vindt dit recept op pagina 32 in Turkse kookkunst .

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Süsser Auberginen-Strudel / Zoete auberginestrudel

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

(Hünkârbegendi) Auberginepuree

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Rogvleugel in balsamicoboter

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Sfurmatu d'anilletti 'o furnu - Pasta-ovenschotel met vleessaus en kaas

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten