Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Geroosterde aubergines met knoflook (Huo Shao Qie Zi)
- Ingrediënten:
- aubergine, chili-olie, chinkiangazijn, knoflook, lente-ui, sesamzaad en sojasaus
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, citroensap, ei, gember, honing, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, olijfolie, peper, rijstazijn, rode ui, sesamolie, sojasaus, suiker, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Wrap 'n roll:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje uit Nigella Express:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wrap 'n roll:
Basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Bijgerecht uit Veggie in 30 minuten:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit Thug kitchen:
Lunch / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zuur:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: