72 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbakpoederbotercitroencitroensapeifijne kristalsuikergembergistkaneelkruidnagelpoedermelkmuntolijfolieplantaardige oliepoedersuikerroomkaassinaasappelvloeibare honingvolle melkwalnotenwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zoete challe

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, eidooier, honing, maanzaad, plantaardige olie, rozijnen, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, kokos, kruidnagelpoeder, poedersuiker, roomkaas, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Kaasgebak uit Toledo

Ingrediënten:
anijs, bloem, boter, honing, kaneel, koriander, munt, olie, suiker, verse kaas, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Zoetzure rozijnensaus voor tong

Ingrediënten:
bloem, bouillon van tong, citroen, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenvet, plantaardige olie, rode wijnazijn, rozijnen, suiker, ui, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / nagerecht uit Elzas:

Dampfnüdel - Gestoomd brood

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne tafelsuiker, honing, kwetsen, melk, olie, suiker, gist, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Crêpes met peren

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, halfvolle melk, honing, peer, saffloerolie, sauternes, suiker, versgemalen zwarte peper, zoete witte wijn en zout

Soort:
fruit / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Snack of tussendoortje uit Mediterraneo:

Kaasbeignets (mujabbana)

Ingrediënten:
bloem, durum tarwemeel, gist, honing, kaas, kaneel, melk, olie, rozensiroop, suiker en water

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:

Muffins met wortel, appel en pecannoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eieren, fijne kristalsuiker, gemalen kaneel, granny smith, havermoutvlokken, honing, kokosvlokken, lichte basterdsuiker, pecannoten, pompoenpitten, sultanarozijnen, vanille-essence, wortels, zonnebloemolie, zonnebloempitten, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
zoet
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Wortelmuffins met appel en pecannoten

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, havermoutvlokken, honing, kaneel, kokosvlokken, lichte ruwe rietsuiker, pecannoten, pompoenpitten, sultana's, vanille-essence, wortel, zonnebloemolie, zonnebloempitten, zout en zwart sesamzaad

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Worteltaart met walnoten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, honing, kaneel, kokos, kruidnagelpoeder, poedersuiker, roomkaas, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Hazelnotenkoekjes

Ingrediënten:
appelstroop, banaan, cacaopoeder, eieren, eigeel, eiwitten, gebroken lijnzaad, hazelnoten, honing, kaneel, koekjes, kokosmeel, kokosolie, lijnzaad, meel, olie, palmsuiker, pannenkoeken en suiker

Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Struffoli

Ingrediënten:
arachideolie, citroen, ei, gekonfijte sinaasappel, kristalsuiker, patentbloem, sinaasappel en vloeibare honing

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Puntzak cakefriet

Ingrediënten:
aardbeien, amandelmeel, amandelmelk, bakpoeder, munt, cake, eieren, gebroken lijnzaad, honing, kokosmeel, kokosolie, kokosrasp, kwark, lijnzaad, meel, munt, palmsuiker, perssinaasappel, sinaasappel, sinaasappels, suiker, vanillestokjes, verse aardbeien en yoghurt

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Lekach - Honingcake

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, cognac, ei, gele rozijnen, kaneel, kruidnagelpoeder, plantaardige olie, rum, sinaasappelrasp, sterke koffie, suiker, vloeibare honing, walnoten en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...