Recept uit Het Franse bakboek:
Fougasse au sucre
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, olijfolie, slagroom en tafelzout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, gedroogde gist, griessuiker, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, melk, olie, patentbloem, poedersuiker, rum, vanillesuiker, volle melk, water, witte basterdsuiker, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / nagerecht uit Koch!:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De banketbakker:
Ontbijt / brunch / lunch / bij de koffie uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Het gouden bakboek:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Margriet kookboek: