Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapeidooiereiwitfijne kristalsuikerkaneelknoflookkristalsuikermelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerpure chocoladeroomsuikeruivanillesuikerwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella bijt

Bijgerecht uit Nigella bijt:

Maïspudding

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, creamed sweetcorn, ei, maïskorrels, slagroom en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Home made:

Croque monsieur

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, ei, gruyère, paprikapoeder, rauwe ham en slagroom

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Eierkroketjes

Ingrediënten:
achterham, bloem, boter, champignons, citroensap, ei, eierdooier, frituurolie, gedroogd broodkruim, margarine, mayonaise, melk, paneermeel, peterselie, slagroom en witte basterdsuiker

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / buffet / nagerecht uit Wrap 'n roll:

Zoete balletjes

Ingrediënten:
advocaat, bloem, chocoladepasta, ei, kokos, nougatine, pistache, poedersuiker, praliné en slagroom

Soort:
zoete hapjes
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Basisrecept uit A propos bistro:

Briseerdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Ontbijt / diner / nagerecht uit Home made:

Ricottakoekjes

Ingrediënten:
amaretto, bakpoeder, bloem, boter, ei, frambozen, melk, noten, poedersuiker, ricotta, slagroom en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lente-blanquette

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, eierdooier, groene asperge, lente ui, mager kalfsvlees, margarine, nootmuskaat, salieblaadjes, slagroom, sugar snaps, vleesbouillon, witte wijn en wortel

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne met radicchio

Ingrediënten:
00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, ei, radicchio, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Quenelles van snoek

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, ei, gevogeltefond, nootmuskaat, slagroom en snoekfilet

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Brownies

Ingrediënten:
aardbei, bloem, boter, cacaopoeder, ei, fijne kristalsuiker, kookroom, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en vanille-extract

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Pannenkoeken

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, kaneelpoeder, melk, slagroom en vanille-extract

Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:

Chipolatapudding met marasquin

Ingrediënten:
bitterkoekjes, bloem, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gekonfijte vruchten, gelatine, marasquin, melk, oranjesnippers, rozijnen, slagroom, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Parijse appeltarteletjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, calvados, crème fraîche, ei, kaneel, kristalsuiker, slagroom, suiker, vanillestokje, witte basterdsuiker, zout en zure appel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, ei, melk, nootmuskaat en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...