Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoedercitroensapeieidooiereiwitkaneelkippenbouillonknoflookkristalsuikermelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerpreipure chocoladeroomsjalotsuikertijmuiwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Macaroni gratin

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, lange macaroni, nootmuskaat en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Ontbijt / diner / nagerecht uit Home made:

Ricottakoekjes

Ingrediënten:
amaretto, bakpoeder, bloem, boter, ei, frambozen, melk, noten, poedersuiker, ricotta, slagroom en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Yoghurtparfait met cranberrycrunch

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine suiker, eidooier, gedroogde cranberry's, havermout, melk, slagroom, suiker, vanillestokje en yoghurt

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Basisrecept uit A propos bistro:

Briseerdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Lasagne met radicchio

Ingrediënten:
00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, ei, radicchio, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Parijse appeltarteletjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, calvados, crème fraîche, ei, kaneel, kristalsuiker, slagroom, suiker, vanillestokje, witte basterdsuiker, zout en zure appel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Frambozen met crème in wafels

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, frambozen, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, honing, kirsch, nootmuskaat, poedersuiker, slagroom en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Brownies

Ingrediënten:
aardbei, bloem, boter, cacaopoeder, ei, fijne kristalsuiker, kookroom, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en vanille-extract

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Pannenkoeken

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, kaneelpoeder, melk, slagroom en vanille-extract

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:

Treacletaart

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroenen, citroensap, double cream, golden syrup, plantaardig vet en slagroom

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Quenelles van snoek

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, ei, gevogeltefond, nootmuskaat, slagroom en snoekfilet

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Kokkels met Alkmaarse gort

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, droge wijn, gedroogde vlierbloesem, gort, kokkels, peper, slagroom, ui, visbouillon, visfond en zongedroogde tomaat

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

De echte Hollandse tomatensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, foelie, groentebouillon, half-om-halfgehakt, laurierblad, margarine, melk, peperkorrels, peterselie, slagroom, soeptomaten, tijm, ui, vermicelli, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Heston Blumenthal thuis:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine suiker, cacao, melkchocolade, natriumbicarbonaat, pure chocolade, sinaasappelrasp en slagroom

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / chocolade
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, ei, melk, nootmuskaat en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Pittige spruitjesgratin

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde chilipeper, grana padano, knoflook, rode ui, slagroom, spruitjes en verse rozemarijn

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Haal meer recepten op...