Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Soep van asperges uit pot of blik
- Ingrediënten:
- asperges uit blik, bloem, boter, eidooier, kippenbouillon, melk, peper, prei, slagroom, ui, ve-tsin en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Bouillon: