207 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelamandelspijsbasterdsuikercitroencitroensapcitroenschilcrème fraîcheeieidooierfijne kristalsuikerfruitgriekse yoghurtkaneelkristalsuikermelkolijfoliepoedersuikerslagroomsuikerwalnotenwaterwitte basterdsuikerzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Louise cake with plum and coconut

Ingrediënten:
abrikoos, amandelschaafsel, bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, citroenrasp, ei, gedroogde cocosnoot, kers, perzik, rode pruim, vanille extract, volle melk, wit maismeel en witte wijnazijn

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Appelheertje

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, amandelspijs, appel, bakpoeder, basterdsuiker, boter, citroenrasp, ei, kaneel, patentbloem, zeeuwse bloem en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Abrikozengangmaker

Ingrediënten:
abrikozen, abrikozenconfiture, amandelspijs, bakpoeder, basterdsuiker, boter, citroenrasp, ei, melk, patentbloem, zeeuwse bloem en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroenbroodjes uit Whitby - Whitby lemon buns

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, gist, krenten, melk, poedersuiker, rozijnen, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Belgian buns uit de 18e eeuw - Belgian buns, 18th century

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, eigeel, geblancheerde amandelen, gekonfijte citrusschil, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, krenten, melk, nootmuskaat en poedersuiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Alfajores

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Argentijns
Soort:
sous-vide / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Kranskoek - ciambellone

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eiwit, melk, mistrà, natron, rozijnen, suiker, suikerstrooisel en zilverkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Ingrediënten:

Honingmuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, honing, margarine, melk, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Ontbijt uit Vegeterranean:

Ciambella

Ingrediënten:
00-meel, bakpoeder, bloem, boter, cacao, chocolade, citroenrasp, ei, suiker, yoghurt en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Ricottataart - torta di ricotta

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine kristalsuiker, citroenrasp, ei, melk, olijfolie, ricotta en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Walnotengebak - torta di noci

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, custard, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, rum, slagroom en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / noten
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:

Citroen-maïscake met bosbessensaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bosbes, boter, citroenrasp, citroensap, ei, geblancheerde amandelen, gemalen kaneel, karnemelk, kokossnippers, maïsmeel en suiker

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Torta di limone - Citroentaart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, poedersuiker en stregalikeur

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Torta di mele - Appeltaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, kristalsuiker, poedersuiker, zoetzure appel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Gevulde speculaas Zwarte Piet

Ingrediënten:
amandelschaafsel, amandelspijs, bakpoeder, boter, bruine basterdsuiker, citroenrasp, ei, speculaaskruiden, water, witte basterdsuiker, zeeuwse bloem en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Engelse appelcake

Ingrediënten:
afdekgelei, appels, bakpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, citroenrasp, confituur, eierdooier, eieren, kristalsuiker, melk en rozijnen

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Apple and olive oil cake with maple icing

Ingrediënten:
appel, bakpoeder, basterdsuiker, bicarbonaat, bloem, boter, bramleys, citroenrasp, cream cheese, ei, extra vierge-olijfolie, granny smith, kaneelpoeder, lichtbruine basterdsuiker, maple syrup, roomkaas, sultana rozijnen en vanillestokje

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Speculaas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, boter, citroenrasp, ei, meel, speculaaskruiden en suiker

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
koek en gebak / gebak, koek, taart, pudding / feestdagen
Haal meer recepten op...