137 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederbittere chocoladebloemboterbruine rumcitroencitroenraspcognacdonkere rumeieidooiereiwitgistkaneelmelksinaasappellikeurslagroomsuikervanillesuikerwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / nagerecht uit Eten en zo:

Bread & butterpuddinkjes

Ingrediënten:
ei, kaneelstokje, krentenbrood, melk, roomboter, rozijnen, rum, slagroom en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Koningscake - king's cake plus vulling plus glazuur

Ingrediënten:
allspice, basterdsuiker, bloem, boter, donkere rum, droge gist, ei, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, maple syrup, melk, pecannoten, pimentpoeder, poedersuiker, sinaasappelrasp, tafelsuiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Cannelés

Ingrediënten:
boter, ei, poedersuiker, rum, tarwebloem, vanillestokje, volle melk en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Snack of tussendoortje uit Fast food:

Kaiserschmarren

Ingrediënten:
bessenjam, boter, ei, fijne kristalsuiker, melk, poedersuiker, rozijnen, rum, zelfrijzend bakmeel en zout

Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Briochekrans

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte meloen, gekonfijte sinaasappelschil, melk, oranjebloesemwater, parelsuiker, patentbloem t45, rum, sinaasappelschil en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Cake met gekonfijte vruchten

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, bruine rum, ei, gekonfijte kersen, gekonfijte sinaasappel, gekonfijte vruchten, meel t65, melk, poedersuiker, rozijn en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Panettone

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakkersgist, boter, ei, gekonfijte sinaasappel, patentbloem t45, praliné, rozijn, rum, suiker, vloeibare desem en volle melk

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / zoet
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Monte bianco

Ingrediënten:
cacao, melk, poedersuiker, rum, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia 1 notitie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Deegslakken - presniz

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroensap, eieren, gesuikerde vruchten, hazelnoot, melk, pijnboompitten, poedersuiker, rozijnen, rum, tarwebloem, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Koek van gistdeeg - pinza

Ingrediënten:
boter, eieren, melk, rum, suiker, tarwebloem, vanillestokje, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Zoete rijstkoek - bostrengo

Ingrediënten:
appel, broodkruim, cacaopoeder, citroenrasp, ei, espresso, extra vergine olijfolie, gedroogde vijgen, honing, maïsmeel, melk, peer, poedersuiker, rijst, rozijnen, rum, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Mango-rumtrifle

Ingrediënten:
bitterkoekjes, custardpoeder, hotelcake, kokosmelkpoeder, mango, melk, rum, slagroom, suiker en vruchtensap

Keuken:
Aziatisch / Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Gistdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, gist, kaneel, kruim van lange vingers, melk, rum, suiker en zout

Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Haal meer recepten op...