Recept uit Mijn Franse keuken:
Beret basque au chocolat | Baskische chocoladebaret
- Ingrediënten:
- boter, cacao, ei, gekonfijte sinaasappel, pure chocolade, rum, slagroom, suiker, tarwebloem en water
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bruine rum, cacao, chocolade, cognac, ei, eiwit, espresso, fijne kristalsuiker, fijne tafelsuiker, gekonfijte vruchten, griessuiker, lange vingers, mascarpone, melk, poedersuiker, room, suiker, vanillesuiker, water, witte chocolade, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:
Snack of tussendoortje uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Spanje:
Diner / buffet / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: