Recept uit Puur Pascale:
Gebakken tofoe en bloemkoolpuree met kurkuma
- Ingrediënten:
- bloemkool, kurkuma, sesamzaad, sojasaus en tofu
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, broccoli, chinese kool, ei, gember, groentebouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoensap, olie, olijfolie, paksoi, pindakaas, sesamolie, sesamzaad, sperziebonen, suiker, taugé, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Puur Pascale:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Wateetons:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek: