Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ajam ketjap II (Kip in kruidige ketjapsaus)
- Ingrediënten:
- azijn, ketjap manis, kip, kruidnagel, nootmuskaat, olie, peper en ui
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gember, ketjap, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoensap, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rijstazijn, sambal oelek, sesamolie, suiker, taugé, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit De Urban Cook: