Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Kalfsfond
- Ingrediënten:
- bouquet garni, champignon, kalfspoulet, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, mergpijp, olijfolie, prei, ui en wortel
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, champignon, courgette, ei, gember, groente, groentebouillon, kaas, kippenbouillon, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Basisrecept uit Bouillon:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja: