439 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembouilloncitroencitroensapdroge witte wijneiknoflooklauriermelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirisottorijstsjalottijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Varnishkes

Ingrediënten:
boter, eiertagliatelle, groentebouillon, kasja, neutrale olie, peper, schelpjespasta, ui, vlinderpasta en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Gnocchi met paddenstoelen en salie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, bospaddestoel, gnocchi, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Risotto met tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, extra vergine olijfolie, groentebouillon, risottorijst, rucola, tomatensaus, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Gesmoorde witlof en speck

Ingrediënten:
boter, brood, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, groentebouillon, knoflook, sherry-azijn, sinaasappel, speck, tafelsuiker, witlof en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Boerenkool met worst

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boerenkool, boter, gerookte spekjes, groentebouillon, melk, olie, paddenstoelenbouillon, peper, rookworst, shiitakes, truffelaardappel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot / vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, citroen, boter, parmezaanse kaas, gladde peterselie, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, passata, tomaat, risottorijst, sjalot, bleekselderij, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
risotto
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Duif met venkel en pommes duchesse

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, chermoula, citroenzest, duiven, groentebouillon, knoflookolie, luikse siroop, peper, pommes duchesse, venkelknol met wortels en zout

Keuken:
Belgisch / Noord-Afrikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Bijgerecht uit Kook met Jamie:

Wortels van de kantinedames

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, sinaasappel, witte wijn, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel en preisoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, groentebouillon, olijfolie, prei, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gierstpuree met kaas

Ingrediënten:
bloemkool, boter, gierst, goudse kaas, groentebouillon, gruyère, knoflook, manchego, melk, neutrale olie, peper, tarwe en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgurpilav met vermicelli

Ingrediënten:
boter, bulgur, couscous, dunne pasta, groentebouillon, olijfolie, peper, tarwe, tomatenpuree, vermicelli, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Selderij uit de oven

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dille, groentebouillon, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige rucolasoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, ei, melk, olijfolie, rucola, slagroom, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Bruine saus

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, melk, olijfolie, peper, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige spinaziesoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, ei, melk, olijfolie, slagroom, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...