Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Auberginebrugnets met room en rauwe ham
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergines, bladpeterselie, bloem, ei, melk, olie, olijfolie, peper, rauwe ham, room en zout
- Soort:
- feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eiwit, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, sjalot, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: