605 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloemboterbouilloncitroensapdroge witte wijneieidooierknoflookmelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreisjalottijmuiwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht uit De truffel:

Royale van ganzenlever met carpaccio

Ingrediënten:
bourgondische truffel, crème fleurette, fleur de sel, ganzenlever, gelatine, kippenbouillon, piment d'espelette, rumpsteak, slagroom, walnootolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Bonen-maïsgerecht - succotash

Ingrediënten:
gezouten varkensvlees, kippenbouillon, slagroom, spek, tijm, tuinboon, versgemalen zwarte peper, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Ajo blanco met bloemkool

Ingrediënten:
amandel, bloemkool, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, slagroom en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / gevogelte / groente
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Witte truffelboter

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, kippenbouillon, slagroom, witte truffel, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Eendenlevercrème

Ingrediënten:
crème fleurette, eendenlever, eidooier, foie gras de canard, gelatine, kippenbouillon, melk, piment d'espelette, slagroom, witte truffel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Witte truffelboter

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, kippenbouillon, slagroom, witte truffel, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Chickensalad met hazelnoten

Ingrediënten:
blanke hazelnoten, bleekselderij, aardappel, gerookte kipfilet, kipfilet, kippenbouillon, mierikswortel, peultjes, rode appel, sinaasappelschil, slagroom, suiker, veldsla en yoghurt

Soort:
salade
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gevulde kerstkalkoen

Ingrediënten:
ei, gevogeltefond, kalkoen, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, olie, ontbijtspek, salie, slagroom, spruitjes, tijmblaadjes, verse worst en witbrood

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gepocheerd kalfsvlees met een gratin van aardappel en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, fino sherry, kalfsglacé, kalfsnoot, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, oloroso sherry, sherryazijn, slagroom, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / aardappelgerecht
Haal meer recepten op...