Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroensapcrème fraîcheeieidooiereiwitgruyèrehalfvolle roomknoflookmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikersjalotslagroomsuikertijmuiwaterzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Nieuwe aardappeltaartjes

Ingrediënten:
aardappel, bladerdeeg, ei, melk, peper, peterselie, room en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Left-over pastataartjes

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, gruyère, italiaanse kruiden, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, prei, slagroom en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Bessenroomsoesjes

Ingrediënten:
blauwe bessen, eieren, bloem, boter, gedroogde rozenblaadjes, gehakt, melk, pure chocolade, room, slagroom, suiker, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pompoen - kaneelsoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cashewnoten, flespompoen, gehakt, gember, kaneelpoeder, kippenbouillon, melk, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, rode peper, room, ui, verse koriander, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Gestoomde Gembercakejes

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, ei, ingelegde gember, gemberlikeur, gemberpoeder, honing, melk, room, sinaasappelschil, zelfrijzend bakmeel en zout

Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:

IJs van espresso

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, eidooier, gemalen koffie, slagroom, vanille-essence, volle melk, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:

Dropijs

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, droplikeur, eidooier, slagroom, volle melk, zachte drop en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Polpo:

Ciambella

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroen, ei, fijn zout, melk, pure chocolade, slagroom, tipo 00-bloem en witte basterdsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sperziebonentaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, knoflook, melk, parmezaanse kaas, peper, slagroom, sperziebonen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zalm-uiensalade

Ingrediënten:
kookroom, melk, olijfolie, peper, peterselie, pistachenoten, rode ui, sinaasappelsap, sla, zalmfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:

Peanut butter & jelly sandwich

Ingrediënten:
boter, eidooier, frambozen, pindakaas, pinda's, slagroom, tafelsuiker, vanille-extract, volle melk, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / lunch uit Spuntino:

Mac & Cheese

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, fontina, knoflook, macaroni, mozzarella, panko, parmezaanse kaas, peper, prei, slagroom, volle melk, zeezout en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Kip in de hoed

Ingrediënten:
belegen kaas, bladerdeeg, bloem, boter, crème fraîche, gember op siroop, kerriesaus, kersen, kipfilet, knoflook, melk, paneermeel, peper, sambal oelek en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Haal meer recepten op...