739 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemcitroendroge witte wijneigroentebouillonkippenbouillonknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalotslagroomsuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Kolokassi

Ingrediënten:
boter, citroensap, kip, olijfolie, rode ui, selderieblad, taro en tomatenpuree

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:

Dolma-carré

Ingrediënten:
artisjokharten, boter, citroensap, filodeeg, griekse dolma, knoflook, margarine, olijfolie en peterselie

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Wildzwijnbout met kastanjes

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, gare kastanjes, honing, knolselderij, kruidnagel, kruidnagelpoeder, margarine, olijfolie, vleesfond, wildfond, wildzwijnbout en zeezout

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Lachmajou

Ingrediënten:
boter, broodmeel, chilipepers in olie, citroensap, gist, kaneelpoeder, mager lamsgehakt, olijfolie, peterselie, rode ui, suiker, tomaat in blik en zout

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met ravigotesaus

Ingrediënten:
aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, peper, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kip met druiven

Ingrediënten:
blauwe druiven, boter, citroensap, kipfilet, olijfolie, sjalot, wijnbladeren, witte druiven en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Vis Koekje Erbij?

Ingrediënten:
bosuitjes, citroensap, eidooier, korianderblaadjes, kruimige aardappels, olijfolie en roomboter

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Morcila met gekarameliseerde appel - morcilla con manzana

Ingrediënten:
appel, appelwijn, citroensap, geklaarde boter, morcilla, olijfolie, olijfolie extra vergine, pijnboompitten, verse bladpeterselie, waterkers, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

vTulumba - Ottomaanse donuts

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, griesmeel, maïzena, plantaardige olie en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...