Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
İç pilav - Stoofschotel van rijst
- Ingrediënten:
- boter, dille, krenten, lamslever, peper, pijnappelpitten, rijst, tomatenpuree, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- rijst
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bleekselderij, boter, citroensap, ei, gember, groentebouillon, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, munt, olie, olijfolie, peterselie, saffraan, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: