Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Eendenborst met granaatappelsiroop
- Ingrediënten:
- eendenborst, granaatappelsiroop, kaneelpoeder, olijfolie, water, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Nootje:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Honey & co:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro: