Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Mince pies met vlees
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- vlees / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, bouillon, citroensap, dipsaus voor dumplings, ei, kippenbouillon, knoflook, lamsbouillon, lamsvlees, melk, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: