Recept uit L'Art de la table:
Kalkoenescalopes met kastanjes en appels
- Ingrediënten:
- appel, appelcider, boter, gehakt, kalkoenfilet, kastanjes, room, salieblaadjes, ui, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi: