83 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncitroencitroensapeidooiereiwitfrituuroliegehaktkipknoflookmelkmosterdnootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsuikeruiwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

zwezerikkroketten

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, frituurolie, laurierblad, melk, paneermeel, prei, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Bietjesstamppot met moeders gehaktballen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bietjes, boter, ei, gemalen kruidnagel, half-om-halfgehakt, jus, kruimige aardappels, laurierblaadje, lauwwarm water, melk, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, peper, tomatenketchup, tomatenpuree, uien, ui, water, worcestershiresaus, zout, 
zout en peper en zure appels

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Video: gehaktballetjes in pindasaus

Ingrediënten:
broodkruim, citroen, cream crackers, ei, gember, gemberwortel, ketjap manis, kokosmelk, paneermeel, panko, rundergehakt, sambal, sojasaus, knoflook, water en zonnebloemolie

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gevulde porcini - porcini ripieni

Ingrediënten:
ansjovis op zout, brood, eekhoorntjesbrood, ei, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, porcini, ui, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis / paddenstoelen
Een recept uit  - Patisserieboek

Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:

Bitterballen

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, kruiden, paneermeel, patentbloem, peperkorrels, room, selderij, water, wortel en zout

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:

Kalfskroketten - Cees Holtkamp, 2010

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, maggi, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrels, roomboter, slagroom, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Ravioli met rundvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, margarine, paneermeel, parmezaanse kaas, runderstaartstuk, sinaassappel, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Balik köftesi - Visballetjes

Ingrediënten:
bloem, brood, citroen, dille, ei, knolselderij, krenten, paneermeel, peper, peterselie, pijnappelpitten, pimentpoeder, ui, visfilet, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergines, ei, knoflook, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, room, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Garnaalkroketten 2 - Cees Holtkamp, 2010

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, hollandse garnalen, melk, sjalot, slagroom, tabasco, water, witte peper, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Quiche Lorraine

Ingrediënten:
bacon, bloem, boter, eieren, emmentaler, paneermeel, paprikapoeder, peterselie, water, zout en zure room

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:

Kalfskroketten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, eidooier, eiwit, gelatine, kalfsvlees, lavas, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, peperkorrel, peterselie, prei, roomboter, slagroom, water, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / kalfsvlees / frituur
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:

Kip-hamcroquetten - Penelope Casas, 2007

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, gerookte ham, kippenborst, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Pasta met Gehaktballen

Ingrediënten:
tomaat in blik, chilipoeder, ei, gehakt, mosterd, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, rode ui, spaghetti, knoflook, tomatenpuree, verse basilicum, water en zout

Een recept uit Sergio en Linda

Recept van Talk Nomz To Me:

Tomatensoep met verse basilicum

Ingrediënten:
basilicum, basilicum, cherrytomaatjes, ei, gerookt paprikapoeder, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peper en zout, rundergehakt, knoflook, tomatenblokjes, ui en water

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Normandische vistaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, champignons, citroen, citroensap, dille, droge witte wijn, eierdooier, eieren, jeneverbessen, kabeljauw, kervel, kruidnagels, laurierblad, paneermeel, peper, peterselie, schelvis, ui, water, witte peper en zout

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appelstrudel (oud-Weens recept)

Ingrediënten:
appels, bloem, bloemsuiker, boter, eidooier, hazelnoten, kaneelpoeder, kristalsuiker, olie, paneermeel, rozijnen, slagroom, suiker, walnoten, water, zout en zure room

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Uienringen

Ingrediënten:
bloem, cajunkruiden, eieren, frituurolie, melk, paneermeel, uien en water

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Deep-Fried Hollandaise

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, citroenzuur, ei, eidooier, frituurvet, gelatine, gellan, laag-acyl, natriumhexametafosfaat, paneermeel van muffin, ultra-sperse® en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Stroganoff gehaktballen

Ingrediënten:
boter, champignons, ei, tomatenpuree, knoflook, sambal, kookroom light, mosterd, bakolie, paneermeel, rode puntpaprika, runderbouillon, rundergehakt, ui en water

Haal meer recepten op...