52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotereigroentekaasknoflookkruidenlauriermelkolijfolieoreganopeperpeterselierode uirode wijnrozemarijntomatenpureeuivleeswaterzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

25 smaakmakers voor vinaigrettes

Ingrediënten:
ahornstroop, amandel, amarant, appel, arame, augurk, avocado, basilicum, blauwe kaas, chipotlepeper in adobosaus, crème fraîche, dille, dragon, dressing, feta, gedroogde tomaat, gedroogd fruit, geitenkaas, gele paprika, gemberwortel, geroosterde paprika uit pot, gierst, hazelnoot, hijiki, honing, knoflook, komkommer, maanzaad, mierikswortel, mierikswortelsaus, olijven, parmezaanse kaas, pecannoot, peer, perzik, peterselie, pinda, pompoenpitten, prei, quinoa, rode paprika, rode ui, room, rozemarijn, selderij, sjalot, sojasaus, tarwe, tijm en tomaten

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette / vegetarisch
Een recept uit  - Crumbles en gratins

Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:

Ovenschotel met lamsvlees en polenta

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, kaas, kaneelstokje, kippenbouillonblokje, komijn, lamsschouder, melk, olijfolie, peperkorrels, polenta, tijm, tomatenpuree, ui en wortel

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

linzensoep met gebroken spaghetti

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, tomaat, groentebouillon, oregano, laurierblaadjes, linzen, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, bleekselderij, ui, verse tijm en wortels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spaghetti bolognaise

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, gehakt, tomaat, marjolein, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, sjalot, spaghetti, tijm, tomatenpuree, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Ravioli met rundvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, laurier, margarine, paneermeel, parmezaanse kaas, runderstaartstuk, sinaassappel, tijm, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spaghetti bolognese (al ragù)

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenworst, knoflook, olijfolie, pancetta, papardelle, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, spaghetti, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #40

Ingrediënten:
bietjes, bloemkool, cabernet sauvignon, cake, chocolade, druiven, gember, groenten, havermout, kaneel, kardemom, koffie, kruidenmix, kurkuma, melk, rode biet, roze zout, taart, valpolicella, wijn en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #36

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, boekweit, boontjes, broccoli, bundelzwammen, eieren, gedroogde kruiden, gluten, graan, granola, groenten, haver, kokosnoot, kruiden, kruiden en specerijen, kruidenmix, nootjes, olijfolie, paddenstoelen, pinda’s, specerijen, spruitjes, stamppot, thee, wortels, zaden, zout en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kookboek: Eat Happy

Ingrediënten:
brood, eieren, fruit, groenten, guacamole, halloumi, hart, hummus, kaas, kikkererwten, kruiden, limoen, nieren, noten, pompoen, tabouleh, tapenade en tomaten

Haal meer recepten op...