Recept uit Sous-vide thuis:
Cognacsaus bij gepocheerde kreeft
- Ingrediënten:
- bieslook, bouillon, citroensap, cognac, crème fraîche, dragon, sjalotje, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, groene kruiden, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, mayonaise, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous-vide thuis:
Ontbijt uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten: