Lunch uit Hoe te eten:
Krabtaart met saffraan
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruin krabvlees, double cream, eidooier, knoflook, laurier, pruimtomaten in blik, saffraan, slagroom, tijm en wit krabvlees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, specerijen, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Recept uit Soepen: