566 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotereigroentebouillonkaneelkippenbouillonkruidnagellaurierlaurierbladmelkolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsjalotspinaziesuikertijmtomaatwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Bijgerecht uit Home Made winter:

Appel & tomatenchutney

Ingrediënten:
appelciderazijn, cayennepeper, kerriepoeder, knoflook, lichte basterdsuiker, mosterdzaad, nootmuskaat, piment, sultanarozijnen, tomaten, ui en zure appel

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Recept uit Spice Wise:

Kebab-kruidenmix

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Berbere

Ingrediënten:
anchochilipoeder, fenegriekzaad, gemberpoeder, kaneel, kardamomzaden, knoflookpoeder, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat, paprikapoeder edelsusz, pimentkorrels, serranopeperpoeder, uienpoeder en zout

Keuken:
Noord-west-Europees / Ethiopisch
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Bladspinazie

Ingrediënten:
bruine boter, knoflook, nootmuskaat, sjalotten, spinazie, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Paddestoelen met sherry - setas al jerez

Ingrediënten:
fino sherry, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, wilde paddestoelen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Gesmoorde savooiekool met noten

Ingrediënten:
gezouten boter, groentebouillon, hazelnoten, lente-uitjes, nootmuskaat, peper, roomboter, savooiekool, knoflook en witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:

Varkensvleespasta - rillettes

Ingrediënten:
cayennepeper, fijn zeezout, gember, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, quatre épices, sjalot, varkensvet, verse tijm, varkensbuik, water en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:

Kipvleugels met jerk-marinade

Ingrediënten:
donkerbruine suiker, gember, kaneel, kipvleugels, knoflook, lente-ui, limoen, limoensap, madame jeanettes, nootmuskaat, piment, sojasaus en tijm

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Aardappel al forno

Ingrediënten:
ansjovis, double cream, knoflook, laurier, maris piper, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rozemarijn, slagroom, ui, venkelknol en volle melk

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Kerriepasta

Ingrediënten:
citroen, gedroogde chilipeper, gember, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kurkumapoeder, nootmuskaat, rode ui, yoghurt, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Pasta rotolo met pompoen & spinazie

Ingrediënten:
diepvriesspinazie, feta, flespompoen, gedroogde tijm, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pastavellen, rode ui en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Gastrique voor hollandaise van betutu

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, gemberwortel, kentjur, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laoswortel, nootmuskaat, rawit, salamblaadjes, sjalot en witte wijn

Keuken:
Indonesisch / Hongaars
Haal meer recepten op...