Recept uit Het krokettenboek:
Gierstkroketten met verse kruiden - Ons kookboek, 1999
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, eidooier, eiwit, frituurolie, gehakt, kaneel, knoflook, melk, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, specerijen, suiker, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Home made:
Buffet / bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: