142 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotereieidooierfrituuroliegehakthalf-om-halfgehaktkaneelknoflookmelkmosterdolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomrundergehaktslagroomsuikeruiwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Kaaskroketten met oude kaas

Ingrediënten:
eidooier, eiwitten, bloem, bloem, groentebouillon, nootmuskaat, oude kaas, paneermeel, peper en zout, roomboter, slagroom en zonnebloemolie

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:

Mariëtte's saucijzenbroodjes

Ingrediënten:
ei, kaneel, ketchup, ketjap, mosterd, nootmuskaat, olie, paneermeel, piment, roomboterbladerdeeg, rundergehakt, speculaaskruiden, tabasco, worcestersaus en zout

Soort:
vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Passatelli

Ingrediënten:
boter, ei, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Spinaziehartjes - cuoricini di spinaci

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, ei, eierdooier, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:

Kalfskroketten - Cees Holtkamp, 2010

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, fijn paneermeel, gelatine, grof paneermeel, maggi, mosterd, nootmuskaat, peper, peperkorrels, roomboter, slagroom, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Bijgerecht uit Belgie:

Amandelkroketjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, ei, eierdooier, kruimige aardappel, nootmuskaat, olie, paneermeel, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Gepaneerde visballetjes

Ingrediënten:
beschuit, ei, frituurolie, koolvisfilet, maggiblokjes, nootmuskaat, paneermeel, peper, pimentbolletjes, selderijblad, tomaat en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Vleeskroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, ei, gelatine, margarine, nootmuskaat, olie, paneermeel en soepvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Koolrolletjes

Ingrediënten:
boter, ei, gaar vlees, knoflook, luganega, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, savooiekool en zout

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...