Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Vlugge dauphinois
- Ingrediënten:
- ansjovis in olie, knoflook, laurier, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rode ui, slagroom, tijm en vastkokende aardappel
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, ei, kaneel, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, suiker, tijm, ui, vet, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Hoe te eten:
Ontbijt / diner / lunch / nagerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Basisrecept uit Spice Wise:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: