Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, curry, fruit, gember, groente, kaas, kikkererwten, knoflook, komkommer, kruiden, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, spinazie, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Thug kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken met kruiden:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept van Wateetons:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit delicious. magazine - 2013-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-01:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-08:
Recept uit delicious. magazine - 2011-08: