Toscaanse minestrone - minestrone alla toscana

Je vindt dit recept op pagina 287 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
peulvruchten / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
175 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rauwkostschotel met dipsaus - pinzimonio

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Bleekselderij voorbereiden voor een salade

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Gortsoep - minestra d´orzo

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

La grande insalata mista - Grote gemengde rauwe salade

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken