80 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ananasappelaugurkbieslookcayennepepercognaccrème fraîchedilleeigerookte zalmhollandse garnalenketchupolijfoliepaprikapoederpeperpeterselieroomslasuikertabascowalnotenwaterwhiskywitte peperworcestersausyoghurtzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zeetongrolletjes "Elisabeth"

Ingrediënten:
artisjokbodems, citroensap, dille, mayonaise, mierikswortel, slagroom, truffel, water, wijnazijn, witte wijn, wortel, zeetongfilets en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gevulde avocado

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroensap, gerookte garnalen, gerookte zalm, mayonaise, peper, slagroom, tabasco, ui en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Schaaldierencocktail

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, citroensap, druiven, garnalen, langoest, langoustines, mayonaise, paprikapoeder, peper, rode paprika, slagroom, tomatenpuree, witlof en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Cocktailsaus

Ingrediënten:
citroensap, mayonaise, slagroom, tabasco, tomatenketchup, whisky en worcestersaus

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Cocktailsaus

Ingrediënten:
citroensap, mayonaise, slagroom, tabasco, tomatenketchup, whisky en worcestersaus

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Crab Louis - Krab Louis

Ingrediënten:
cayennepeper, chilisaus, citroensap, ei, krab, mayonaise, peterselie, sla, slagroom, ui en zwarte olijven

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Krabmousse met mango, spaanse peper en waterkers

Ingrediënten:
bieslook, bladgelatine, chilipeper, citroensap, krabconsommé, mango, mayonaise, slagroom, tabasco, water, waterkers, wit krabvlees, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Excellente vleesschotel

Ingrediënten:
ananas, ardenner ham, cayennepeper, citroensap, cognac, druiven, kasseler rib, knoflook, mayonaise, olie, paprikaworst, rookvlees, slagroom, suiker, witte peper, zout en zuurkool

Keuken:
Duits
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Zalm bombe met garnalen

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, dille, gerookte zalm, hollandse garnalen, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, whiskysaus, worcestersaus en zout

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Whisky saus

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, dille, gerookte zalm, hollandse garnalen, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, whiskysaus, worcestersaus en zout

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Whisky saus

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, dille, gerookte zalm, hollandse garnalen, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, whiskysaus, worcestersaus en zout

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Garnalencocktail

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, grapefruit, hollandse garnalen, ijsbergsla, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, worcestersaus en zout

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Garnalencocktail

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, grapefruit, hollandse garnalen, ijsbergsla, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, worcestersaus en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Stellendamse garnalen-cocktail

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, droge sherry, grijze garnalen, krulpeterselie, mayonaise, schijfjes citroen, slagroom, tomatenketchup en 
zout en peper

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...