Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Eenvoudige vissoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, foelie, melk, peterselie, tijm, ui, vis, water, wijting, witte peperkorrels, wortel en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, brood, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, suiker, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek: