396 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapcrème fraîchedroge witte wijneieidooierkippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladmelkolijfoliepepersjalotslagroomuiwaterwitte wijnwortelzoutzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Tuinbonen

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, kervel, peterselie, room, salie, tijm, tuinbonen en varken

Soort:
groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaasdip

Ingrediënten:
bieslook, geitenkaas, kervel, peterselie, roomkaas, sjalot, tijm en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groentesaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, doperwten, groene asperge, groentefond, knoflook, maiskolven, oregano, peterselie, prei, room, roquefort, sjalot, tijm en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Waterzooi van riviervis

Ingrediënten:
eierdooiers, karperfilet, knolselderij, peper, peterselie, preiwit, rivierpaling, room, tijm, vetstof, visfumet, wortelen en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Hazenpeper

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, haas, knoflook, kruidenazijn, kruidnagel, laurierblad, mager rookspek, margarine, peperkorrels, peterselie, rode wijn, room, tijm, ui en wortel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

ln melk gepocheerde kalfslever

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Bladerdeegbakjes met mosselen

Ingrediënten:
bladerdeegbakjes, kerriepoeder, laurier, maïszetmeel, mosselen, peper, peterselie, room, selderij, tijm, ui en zout

Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / pastei / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Elegante winterse tomatensoep

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, honing, knoflook, melk, olijfolie, peterselie, rode ui, room, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rog op z'n Normandisch

Ingrediënten:
appelen, cider, citroen, mosterd, peper, peterselie, rogvleugels, room, tijm, ui, vetstof en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Velouté met mosselen

Ingrediënten:
eierdooier, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peper, peterselie, preien, room, saffraanpoeder, tijm, uien, vetstof, visbouillon, witte wijn en wortelen

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...